Advies & Zorg
Boskamp-horizontaal-tag-kleur

Maak kennis met De Boskamp

Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp is gelegen naast de gelijknamige begraafplaats aan de bosrijke rand van Assen. 

Het karakteristieke gebouw zorgt in combinatie met de schitterende groene omgeving voor een rustieke sfeer. Sinds 1980 is De Boskamp nauw verbonden met Assen en omgeving. De Boskamp is een begrip in de wijde omtrek en biedt naasten de mogelijkheid afscheid te nemen wanneer zij dat willen.

Een sfeerimpressie

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden die De Boskamp u te bieden heeft om het afscheid van uw dierbare precies zo vorm te geven als u wenst. Laat u digitaal inspireren of bezoek ons voor een rondleiding.

Ruimtes

De Boskamp heeft verschillende ruimtes waar afhankelijk van uw wensen de uitvaartplechtigheid kan plaatsvinden. De plechtigheid kan zo worden ingevuld als gewenst, met rituelen, beeld, muziek en sprekers.

De Boskamp biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij De Boskamp kunt u hiervoor online een speciale wensenlijst invullen en deze vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

De Boskamp biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht vastleggen, opslaan en/of delen.

Bestel ons naslagwerk​

Vraag onze brochure aan en lees meer over onze locatie, geschiedenis en mogelijkheden van afscheid nemen en cremeren bij De Boskamp.

Kwaliteit na leven

Westerveld is onderdeel van de Facultatieve. Vanaf de oprichting in 1874 zet de Facultatieve zich in voor een waardig afscheid en de mogelijkheid tot cremeren in Nederland.