Advies & Zorg
Boskamp-horizontaal-tag-kleur

Verstrooien

As uitstrooien van een dierbare is heel persoonlijk. Bij Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp is dat mogelijk op een van onze strooivelden. Ook kan de as in een urn een plekje krijgen in ons urnenbos of columbarium. Andere mooie laatste bestemmingen in de natuur zijn de zee, de duinen en het bos.

Uitstrooien op De Boskamp

U kunt de as verstrooien op een van de prachtige strooivelden in het gedenkpark. Nabestaanden kunnen hier zelf de as van een dierbare uitstrooien. Wilt u dit liever laten doen? Dan kan een medewerker de verstrooiing in uw aanwezigheid uitvoeren. Het komt voor dat nabestaanden na het verstrooien van de as van hun dierbare de behoefte hebben aan een tastbare herinnering aan de overledene. Dit kan in de vorm van een speciaal ontworpen aardewerken boomblad aan de gedenkboom in het urnenbos.

de-boskamp-rouwcentum-crematorium-urn01

Uitvaren op zee

De Boskamp biedt nabestaanden de mogelijkheid om de as van een dierbare per schip op zee uit te strooien. Namens u is aan boord een bloemengroet mogelijk of kan een tekst worden voorgelezen. Wilt u de as liever zelf verstrooien? Dan kunnen wij voor u en uw genodigden een familievaart organiseren. Aan boord is ruimte voor maximaal 35 personen.

vlucht-boven-zee

Vlucht boven zee

Een andere mogelijkheid is om de as per vliegtuig uit te strooien boven zee. Wilt u graag

meevliegen? Dan is een privévlucht mogelijk met aan boord plek voor drie nabestaanden. U kunt ook kiezen voor een flyby. De as wordt dan uitgestrooid boven zee in het zicht van de nabestaanden, die zich op het strand begeven.

Bekijk ook andere mogelijkheden na crematie:

Urnenbos

Een mooi plekje in de natuur geeft nabestaanden een bijzondere plek om naar terug te keren.

Columbarium

Meerdere unieke urnenmuren binnen of buiten waarin de urn van een dierbare kan worden bijgezet.

Naar huis

De as van een dierbare kan bewaard worden in een urn, sieraad of beeldje. Zo blijft een geliefde heel dichtbij.

De Boskamp biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij De Boskamp kunt u hiervoor online een speciale wensenlijst invullen en deze vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

De Boskamp biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht vastleggen, opslaan en/of delen.