Advies & Zorg
Boskamp-horizontaal-tag-kleur

Afscheid nemen op De Boskamp

Rouwcentrum De Boskamp – met diverse afzonderlijke afscheidskamers – is sfeervol ingericht. 

Ongeacht waar de plechtigheid plaatsvindt, kunnen familie en nabestaanden hier afscheid nemen, bij de overledene verblijven tijdens de opbaring of een wake houden en kunt u belangstellenden de gelegenheid geven om de laatste eer te komen bewijzen.

Een persoonlijk afscheid

Herinneringen aan een waardig afscheid zijn blijvend. Voor, tijdens en na een afscheid is daarom bijna alles mogelijk. Livemuziek, bepaalde rituelen of audiovisuele presentaties. Uw uitvaartverzorger en onze medewerkers denken graag met u mee en nemen zorgen uit handen. Zo neemt u waardig afscheid op persoonlijke wijze.

Afscheidskamers

In het rouwcentrum zijn verschillende 24 uursafscheidskamers. De kamers omringen de centrale ontmoetingsruimte. Nabestaanden krijgen een elektronische sleutel (een chipkaart) zodat zij 24 uur per dag, zeven dagen per week toegang hebben tot het rouwcentrum en hun ‘eigen’ afscheidskamer.

Elke afscheidskamer is ruim en smaakvol ingericht. U kunt de ruimte een persoonlijke sfeer geven, met bijvoorbeeld foto’s, bloemen en andere kleine aandenkens. Uiteraard is er gelegenheid om te zitten. In de centrale ontmoetingsruimte kunnen drankjes worden genuttigd.

Verblijfkamers

Het rouwcentrum heeft twee verblijfkamers. Deze huiskamers hebben een eigen toilet, koelkast, magnetron en kitchenette met een koffiezetapparaat. Er staan fauteuils en stoelen om familie, vrienden en bekenden te ontvangen.

De Boskamp biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij De Boskamp kunt u hiervoor online een speciale wensenlijst invullen en deze vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

De Boskamp biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht vastleggen, opslaan en/of delen.

Bestel ons naslagwerk​

Vraag onze brochure aan en lees meer over onze locatie, geschiedenis en mogelijkheden van afscheid nemen en cremeren bij De Boskamp.