Advies & Zorg
Boskamp-horizontaal-tag-kleur
de-boskamp-rouwcentum-crematorium-vader-dochter-omhelzing

De dagen voor het afscheid

Bij een overlijden komt in korte tijd veel kijken. Denk bijvoorbeeld aan de locatie, muziek en de invulling van een afscheid en crematie. Een bezoek aan Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp leidt vaak al tot diepgaande gesprekken en veel inspiratie. In dit stappenplan zetten we alle keuzes die moeten worden gemaakt op een rij. Zodat u de keuze kunt maken die juist is voor u en uw dierbaren.

Uw wensen vastleggen

Heeft u specifieke wensen voor uw afscheid? Op onze website kunt u uw persoonlijke voorkeuren online vastleggen in een uitgebreide wensenlijst. Dit is niet alleen prettig voor u, maar ook voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw wensen zijn.

Ook kunt u op basis van hetgeen u wilt een indicatie krijgen van de kosten rondom de uitvaart.

Kort na het overlijden

Vlak na het overlijden nemen de nabestaanden contact op met de uitvaartverzorger. De uitvaartverzorger begeleidt u naar het afscheid en neemt veel praktische zaken uit handen. Via onze uitvaartzoeker vindt u een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Afscheid nemen op De Boskamp

Op De Boskamp kunt u in de dagen voor de plechtigheid afscheid te nemen in ons rouwcentrum. Hier kunt u belangstellenden de mogelijkheid bieden om de laatste eer te bewijzen. Ook heeft De Boskamp verschillende afscheidskamers, waar u kunt verblijven om een wake te houden.

Een plechtigheid op De Boskamp

Een plechtigheid bij Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp is volledig naar eigen wens in te vullen. Dit kan in kleine kring of met veel belangstellenden tegelijk in een van onze ruimtes. Ook biedt De Boskamp de mogelijkheid voor een crematie zonder plechtigheid.

Bekijk ook:

De dag van het afscheid

Voor de dag van het afscheid zijn er vele mogelijkheden voor de ontvangst van de naaste familie en hun gasten.

Na het afscheid

In de dagen en jaren na een afscheid biedt De Boskamp u meerdere mogelijkheden om de plek van uw dierbare in te richten en te onderhouden