Advies & Zorg
Boskamp-horizontaal-tag-kleur
de-boskamp-rouwcentum-crematorium-raam-dudok-zaal

Na het afscheid

In de dagen en jaren na een afscheid biedt De Boskamp u meerdere mogelijkheden om de plek van uw dierbare in te richten en te onderhouden volgens uw eigen wensen. Ook kunt u betrokken blijven bij De Boskamp en aanwezig zijn tijdens bijeenkomsten en andere bijzondere evenementen.

de-boskamp-rouwcentum-crematorium-boetiek

Een persoonlijke herinnering

Na de crematie wordt de as een maand door ons bewaard, dat is wettelijk zo vastgelegd. In deze periode heeft u de tijd om na te denken over de bestemming van de as. Laat u inspireren in onze uitgebreide online gedenkboetiek of maak een afspraak met één van onze medewerkers voor meer informatie.

Gedenkmonument

Een persoonlijk monument vormt een blijvende herinnering aan een dierbare. De Boskamp heeft bovendien een ‘herinneringsboek’. Hierin kan een herinnering aan een dierbare van wie afscheid is genomen letterlijk op schrift worden gezet.

de-boskamp-rouwcentum-crematorium-kaars-buiten-2

Een bijzondere plek

In het bijzondere urnenbos van De Boskamp doen de natuur en de seizoenen al vele jaren hun werk.  

Een blijvende herinnering

Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer.

Betrokken bij De Boskamp

Regelmatig worden bijeenkomsten, bijzondere evenementen en herdenkingen georganiseerd. Iedereen is daar welkom. Uiteraard zijn nabestaanden het hele jaar door zeven dagen per week welkom om hun dierbaren te herdenken.

Bekijk ook:

De dag van het afscheid

Voor de dag van het afscheid zijn er vele mogelijkheden voor de ontvangst van de naaste familie en hun gasten.

Voor het afscheid

Een bezoek aan Westerveld leidt vaak al tot diepgaande gesprekken en veel inspiratie.