Advies & Zorg
De Boskamp horizontaal tag kleur

Meanderzaal

De sfeervolle Meanderzaal biedt plaats aan zo’n 30 personen en is erg geschikt voor een intiem afscheid. De plechtigheid en de condoleance met catering kunnen hier als het ware in elkaar overgaan. 

Alles kan volledig naar wens worden ingevuld. Er is ruimte voor religie, cultuur en muziek. Ook livemuziek, zang en bijvoorbeeld het bespelen van een eigen instrument behoren tot de mogelijkheden. Een piano is aanwezig.

Meer weten

Heeft u een vraag over de de Meanderzaal of wilt u een rondleiding over De Boskamp? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden voor, tijdens en na de dienst.

Andere mogelijkheden voor de uitvaartplechtigheid:

Hunzezaal

Op eigen wijze persoonlijk afscheid nemen

Berkenzaal

De rustieke, groene Berkenzaal biedt ruimte voor een groot gezelschap.

De Boskamp biedt u alles voor een persoonlijk afscheid

Leg uw wensen vast

Voor nabestaanden is het fijn als zij weten wat uw uitvaartwensen zijn. Bij De Boskamp kunt u hiervoor online een speciale wensenlijst invullen en deze vastleggen, opslaan en/of delen.

Maak een blijvende herinnering

De Boskamp biedt u de mogelijkheid om een unieke, blijvende online herinnering te maken. Compleet met video, foto’s, verhalen, muziek en meer. Hiervoor is een eigen account nodig.

Wat kost een uitvaart?

Bekijk de mogelijkheden en bijbehorende kosten van een uitvaart. Na de berekening kunt u het kostenoverzicht vastleggen, opslaan en/of delen.