Advies & Zorg
Boskamp-horizontaal-tag-kleur

Kwaliteit na leven

Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp is onderdeel van de Facultatieve. Vanaf de oprichting in 1874 zet de Facultatieve zich in voor een waardig afscheid naar eigen wens.

Vrijheid in keuze tussen begraven en cremeren speelt in de geschiedenis van de Facultatieve een belangrijke rol. Die vrijheid in keuze geldt als onze blauwdruk, dat is al zo vanaf het begin en dat is het nog steeds. In Nederland beheert de Facultatieve crematoria, begraafplaatsen en rouwcentra. Maar ook buiten Nederland maken meerdere crematoria deel uit van de Facultatieve.

Persoonlijk en betrokken

Hoe en op welke manier het laatste afscheid eruitziet, is heel persoonlijk. Van een intiem afscheid in kleine kring tot een crematie voor velen. Ook zijn er tal van mogelijkheden in gedenkmonumenten, sierurnen en laatste bestemmingen van as. Onze medewerkers vertalen samen met u en uw uitvaartondernemer de meest uiteenlopende wensen in dierbare herinneringen. Steeds weer staat daarbij keuzevrijheid voorop.

Verhaal van de tijd

Rouwcentrum & Crematorium De Boskamp is gelegen naast de gelijknamige begraafplaats aan de bosrijke rand van Assen. Het karakteristieke gebouw van De Boskamp zorgt in combinatie met de schitterende groene omgeving voor een rustieke sfeer. Sinds 1980 is De Boskamp nauw verbonden met Assen en omgeving. De Boskamp is een begrip in de wijde omtrek en biedt op elk moment van de dag en nacht gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen.